top of page

KODĖL PARDUODAME TIK ŠALDYTĄ?

Greitai po sužvejojimo (paprastai per 1–4 dienas, priklausomai nuo žuvies rūšies ir kilmės) užšaldyta žuvis yra kokybiškesnė ir skanesnė nei vadinamoji „šviežia“ žuvis, kuri dažnai būna laikoma atšaldyta net savaitę ar ilgiau, kol pasiekia jūsų stalą.

Pasirinkimas dirbti tik su šaldyta žuvimi leidžia mums nuolat pasiūlyti aukščiausios kokybės žuvų asortimentą. Kai kurios rūšys yra prieinamos tik tam tikrais metų laikais, tad šaldymas leidžia jums mėgautis jomis bet kuriuo metu.

Dauguma žuvų pačios skaniausios būna tik trumpą sezoną – būtent tokią žuvį ir norime pasiūlyti Jums.

Esame įsitikinę, kad mūsų tiekiama šaldyta žuvis savo skoniu ir kokybe prilygsta ką tik prieplaukoje nupirktai ir tą pačią dieną paruoštai žuviai.

bottom of page